• Головна
  • Нічна лампа з сенсорним керуванням

Нічна лампа з сенсорним керуванням

2 відгуків
Нічна лампа з сенсорним керуванням
Нічна лампа з сенсорним керуванням
Нічна лампа з сенсорним керуванням
Є в наявності
Арт. 97
  • Ціна:
  • 660 грн
Опис

Опис продукту:

Сенсорне керування на 360° : щоб змінити яскравість, колір або сцену нічника, торкніться будь-де на сенсорній панелі. Конструкція верхнього сенсорного вимикача значно полегшує використання лампи і робить її видатною, що відрізняє її від звичайних настільних ламп. Цей елегантний освітлювальний прилад високого класу поєднує в собі красу і функціональність. (Щоб увімкнути/вимкнути світло, торкніться панелі більше 3 секунд.)

3 рівня яскравості теплого білого світла: Настільна лампа забезпечує 3 рівні яскравості теплого білого світла. Просто торкніться сенсорної панелі, щоб перемкнути рівень яскравості (м'який, середній, високий). Ідеально підходить для використання в якості нічного читання, лампи для сну, похідної лампи та багатьох інших випадків.

Режим RGB: автоматично перемикається між комбінаціями кольорів RGB або вибирає фіксовані кольори (червоний, зелений, синій), щоб відповідати вашому творчому простору, такому як ігрова кімната, вітальня, спальня, кухня, офіс та інші події та заходи. Відмінний подарунок для друзів і дітей.

Акумуляторна настільна лампа RGB : Вбудована літієва батарея з портом зарядки USB. Можна заряджати в будь-який час, більше не потрібно турбуватися про відключення електроенергії. Акумулятор може працювати до 8 годин при мінімальній яскравості і до 4 годин при максимальній яскравості. Настільна лампа зі світлодіодним підсвічуванням підходить для роботи, читання, навчання та інших сценаріїв, легко переноситься і не займає багато місця.

Обслуговування клієнтів: Ми повністю впевнені, що ви будете вражені нашою світлодіодною настільною лампою, і ми надаємо найкращий сервіс. Якщо у вас виникли питання, не соромтеся звертатися до нас. Ми відповімо і вирішимо вашу проблему в найкоротші терміни.

 

 

Відгуки
Написати відгук