• Головна
  • Проектор для дітей із зірковими проекціями

Проектор для дітей із зірковими проекціями

2 відгуків
Проектор для дітей із зірковими проекціями
Проектор для дітей із зірковими проекціями
Проектор для дітей із зірковими проекціями
Є в наявності
Арт. 92
  • Ціна:
  • 1060 грн
Опис

Використання: Проектор океанського світла включає в себе кріплення абажура, яке служить нічником, а під ним - проектор у формі морської зірки. Поєднання цих двох проекцій створює тривимірний океанський стереоефект, який приносить вам більше радості.

Релаксація: проектор зоряного неба створює розслаблюючу атмосферу і допомагає зняти втому. Цей проектор також може служити нічником у дитячій кімнаті, створюючи атмосферу з тематичними візерунками, щоб ваші діти спокійно спали.

Більше опцій: Проектор поставляється з 6 купольними мембранами і 6 довгими бічними мембранами, з яких вже є по одному комплекту верхньої і бічної мембран.

Багатофункціональний проектор нічника: Дитячий нічник має 4 кнопки для різних функцій. Кнопка включення і регулювання яскравості, кнопка зміни кольору світлової проекції зоряного неба, кнопка зміни кольору світлової проекції фільму, остання кнопка - обертання і установка таймера на 1 годину.

Подарунок: Цей проектор зоряного неба - милий подарунок для дитячої кімнати. Чудово підходить для дитячих днів народження, Дня святого Валентина, Дня захисту дітей або Різдва.

 

 

Відгуки
Написати відгук