• Головна
  • Електричний апарат для лімфодренажу та масажу тіла

Електричний апарат для лімфодренажу та масажу тіла

2 відгуків
Електричний апарат для лімфодренажу та масажу тіла
Електричний апарат для лімфодренажу та масажу тіла
Електричний апарат для лімфодренажу та масажу тіла
Є в наявності
Арт. 82
  • Ціна:
  • 1200 грн
Опис

Функції:

1.                Інтелектуальний меридіанний масажер, 6 швидкостей мікроструму + 6 швидкостей вібрації + гарячий компрес червоного світла + 6 швидкостей магнітно-теплового припікання, безліч ефектів в одному пристрої, що забезпечують здорове тіло.

2.                Ефективно очищає меридіани, спалює жир, покращує кровообіг по всьому тілу, знімає фізичний дискомфорт і прибирає зайву вологу і холод в організмі.

3.                Він сприяє прискоренню метаболізму, очищає лімфу і кінцівки, сприяє кращому засвоєнню поживних речовин шкірою і усуває зайвий жир.

4.                Він може бути використаний для поліпшення болю в спині, плечах і шиї, болю в тілі, оніміння кінцівок, фізичної слабкості, дискомфорту в суглобах та інших симптомів.

5.                Конструкція підтримки бездротової зарядки USB підходить для ручного керування та підходить для різних частин тіла, таких як ноги, руки, талія, живіт, голова, плечі, шия тощо.

Характеристики:

Матеріал: ABS

Колір: фіолетовий

Номінальна вхідна напруга: 5В (струм не більше 1,5А)

Вхідна потужність: 5 Вт

Модель батареї: літієва батарея 18650

Об'єм акумулятора: 1200mAh

Номінальна напруга: 3,7 В

Час заряджання: 3,5 години ± 0,5 годин

Час роботи з повністю зарядженим акумулятором: ≈50 хвилин

Вхідна напруга: 5 В постійного струму

Струм заряджання: ≈350мА

Розмір виробу: 15.5 99 см

Розмір упаковки: 20.4 x14.4 x10.1см

Перелік обладнання:

1* Фіолетовий зарядний нагрівальний блок

1* Посібник з англійської мови

1 * Зарядний кабель USB

Як:

1.                Утримуйте кнопку ввімкнення/вібрації протягом 2 секунд, щоб увімкнути, вібрація за замовчуванням знаходиться на 1-й швидкості, цикл становить від 0 до 6 швидкостей, індикатор швидкості 1 блимає на 0 швидкості, індикатор швидкості 1 стабільно горить на 1 швидкості тощо, коли ввімкнено 6 швидкостей, 6 лампочок увімкнені;

2.                Коротке натискання клавіші функції голки для збільшення швидкості електродів, циклічно від 0 до 6 швидкостей, індикатор швидкості 1 блимає на 0 швидкості, індикатор швидкості 1 стабільно горить на 1 швидкості, і так далі, при включенні 6 швидкостей 6 індикаторів суцільні;

3.                Коротко натисніть клавішу обігріву, щоб збільшити швидкості в режимі нагріву, циклічно від 0 до 6 швидкостей, індикатор швидкості 1 блимає на швидкості 0, індикатор швидкості 1 стабільно горить на 1 швидкості, і так далі, при включенні 6 швидкостей 6 лампочок суцільно включені;

4.                При низькій напрузі індикатор швидкості блимає 5 разів, а потім автоматично вимикається;

5.                Автоматичне відключення після 30 хвилин роботи;

6.                Перед першим використанням виробу, будь ласка, повністю зарядіть його; Під час заряджання використовуйте зарядний кабель USB, який постачається з пристроєм, і підключіть його до джерела зарядного живлення, наприклад зарядного пристрою для мобільного телефону, портативного зарядного пристрою або комп'ютера (напруга 5 В, струм не більше 1,5 А).

7.                Індикатор швидкості блимає під час зарядки, а індикатор швидкості стабільно горить після завершення зарядки;

8.                Якщо акумулятор не використовувався протягом тривалого часу, час автономної роботи може зменшитися. Повністю заряджати його рекомендується не рідше одного разу на місяць.

 

 

Відгуки
Написати відгук