Смарт тренажер для преса

2 відгуків
Смарт тренажер для преса
Смарт тренажер для преса
Смарт тренажер для преса
Є в наявності
Арт. 80
  • Ціна:
  • 1200 грн
Опис

Функції:

1.               Немає необхідності замінювати гелеві прокладки. Немає необхідності в витратних матеріалах. У ремені ABS використовуються високоякісні електродні колодки з матеріалу ABS, які не потребують заміни. Їх можна використовувати безпосередньо.

2.               Пояс ABS призначений для тренування м'язів живота і попереку.

3.               Стимулятор АБС має 8 режимів і 15 рівнів інтенсивності, використовувати його можна для високоінтенсивного тренування м'язів або комфортного розслаблення.

4.               РК-дисплей. Просто прикладіть масажну подушечку до тієї частини тіла, яку потрібно помасажувати. Натисніть кнопку «+», щоб почати вправу і відрегулювати рівні, натисніть «+» або «-», щоб збільшити або зменшити їх. Також можна вибрати режим, натиснувши «М» як завгодно. Легко читати режими і рівні на екрані. (ПРИМІТКА: Рекомендується збільшувати інтенсивність з найнижчого рівня поступово).

5.               Підтримка зарядки USB.

6.               Пояс для схуднення легкий і зручний, його можна носити під одягом, відмінно підходить для читання, перегляду фільмів, домашніх справ і навіть тренування м'язів у бізнесі або відпочинку.

Комплект поставки:

Тренувальний ремінь для м'язів живота*1 USB-кабель для заряджання*1 контролер*1 Посібник користувача*1

Характеристики:

Матеріал стрічки: Матеріал для дайвінгу OK Пристрої EMS: USB-акумулятор Довжина стрічки: 108 см Режими: 8 режимів і 15 рівнів інтенсивності Комплектація: Дорослі, Жінки, Чоловіки

 

 

Відгуки
Написати відгук