• Головна
  • Набір для відбитків ручок та ніжок немовляти

Набір для відбитків ручок та ніжок немовляти

2 відгуків
Набір для відбитків ручок та ніжок немовляти
Набір для відбитків ручок та ніжок немовляти
Набір для відбитків ручок та ніжок немовляти
Є в наявності
Арт. 59
  • Ціна:
  • 300 грн
Опис

Примітка: Цей продукт підходить тільки для немовлят від 0 до 6 місяців !! Будь ласка, виберіть більший розмір для немовлят у віці від 6 до 12 місяців.

Характеристики:

Ім'я: Новонароджений Набір для друку рук і ніг Розмір: Область друку 9,5 * 5,7 см

Білі картки для відбитків: 12,5 * 8 см (для дітей від 0 до 6 місяців)

Колір: чорний, червоний, зелений, синій, рожевий, синій

Функції:

Велика кількість друку: Включає 1 чистий сенсорний друк та 2 білі карти відбитків пальців, вам надається достатньо для використання та заміни.

Надійний матеріал: Завдяки технології «чистого дотику» друк без чорнила може записувати відбитки рук і ніг вашої дитини без нанесення чорнила на тіло, вам не потрібно турбуватися про токсичні елементи та додаткові чорнила, що проливаються на папір, безпечний і надійний у використанні.

Простий процес використання: спочатку покладіть відбиток руки лицьовою стороною вниз на папір або картку, обережно притисніть руку або лапу вашої дитини або лапу вашого вихованця до відбитка, через кілька секунд відбиток буде готовий, швидко висохне і не залишить зайвих плям.

Сімейна пам'ять: відбиток руки і слід будуть мати велике значення для всієї родини, щоб згадати про зростання вашого малюка і увічнити важливий момент його появи, це затишний сувенір, який потрібно зберегти вдома і креативний подарунок, щоб поділитися з друзями і близькими.

Запис лап домашніх тварин: Домашні тварини відіграють важливу роль у серці власників, блокнот без чорнила також можна використовувати, щоб залишити лапу вашого милого вихованця, яка сповнена сенсу для вашого зв'язку.

Пакет у комплекті: 1 частина чистого друку з технологією чистого дотику 2 картки білих відбитків пальців

Примітка: Через ручне вимірювання, будь ласка, допускайте незначні відмінності в розмірах. Можуть бути невеликі відмінності в кольорі через різних екранів.

 

 

Відгуки
Написати відгук