Коректор постави

2 відгуків
Коректор постави
Коректор постави
Є в наявності
Арт. 57
  • Ціна:
  • 1000 грн
Опис

Матеріал:

EVA Тип матеріалу: масажна подушка типу "C" Місце для масажу: шия і плечі

Опис продукту:


Підтримка шиї та розслаблення плечейЦей  ортопедичний пристрій для витягування шиї - це універсальний ортопедичний пристрій, який допомагає усунути біль у шиї всього за 10 хвилин (не призначений для використання як звичайна подушка на ніч). Ефективне фізичне рішення для тракційного пристрою шийки матки дозволяє цілеспрямовано полегшити біль у шиї, ідеально підходить для полегшення болю та тиск в шиї і плечах, з грижами міжхребцевих дисків, защемленням нервів, болем в скроневій частині, напруженими м'язами. Кривизна шийної подушкиЕргономічна конструкція форми «C» відповідає шийному відділу хребта людини, забезпечуючи ідеальний пристрій для витягування шийки матки. Коли ви лежите, він забезпечує вертикальну і горизонтальну підтримку, а також розтяжку для більш повного розслаблення шиї, дозволяючи пристрою для витягування шийки матки м'яко розташувати голову, щоб зменшити тиск на хребет, підтримати шийний відділ хребта і відновити форму грифа «С». Релаксація шиї Численні точки спрямовані на шию і нижню частину голови, допомагаючи розслабити м'язи і знімаючи напругу. М'яке розтягування може допомогти зняти напругу в шиї, забезпечуючи підтримку шиї і зменшуючи тиск на шийний відділ хребта, ефективно допомагаючи полегшити хронічний біль у шиї. Еластична стрейчВиготовлений з високоеластичного пінопласту з самозшиваючою поверхнею, яка є міцною і міцною, забезпечуючи міцну, легку основу. Подушка для витягування шийки матки не деформується і може забезпечити міцну опору шийного відділу хребта. Його можна використовувати на твердих поверхнях, таких як підлога в будинку, рівна поверхня на вулиці, а також його можна використовувати на м'яких поверхнях, таких як дивани, ліжка або килимки для йоги. Люди можуть більш комфортно насолоджуватися пристроєм для розтягування шийки матки під час роботи або подорожі, щоб зняти втому шиї. Підходить для всіх категорій людейЦя  подушка для витягування шийки матки може забезпечити розтягування шиї, розслаблення шиї та плечей, а також полегшити біль у шиї. Дуже добре підходить для співробітників, офісних працівників, студентів, водіїв і людей, які довго нахиляють голову.

1.               Коректор кривизни, звикнувши до якого ви будете почувати себе надзвичайно комфортно!

2.               Не використовуйте в перший раз більше 5 хвилин і не замінюйте їх щоденним використанням подушки.

3.               Два режими --- Слабка позитивна тяга: підходить для початкової підтримки --- Посилення зворотної тяги: підходить для тих, хто вже адаптувався

Нотатки:

1.               Можуть бути невеликі відмінності в колірній гамі зображень і власне товару.

2.               Будь ласка, враховуйте похибку 1-2 мм через ручне вимірювання, дякую.

3.               Якщо є якісь проблеми з продуктом, будь ласка, зв'яжіться зі мною, перш ніж залишити коментар, і я зроблю все можливе, щоб вирішити проблему. Дякуємо за розуміння.

Зміст упаковки: 1 * Подушка для масажу хребта

 

 

Відгуки
Написати відгук