Масажер для шиї та плечей

2 відгуків
Масажер для шиї та плечей
Масажер для шиї та плечей
Масажер для шиї та плечей
Є в наявності
Арт. 55
  • Ціна:
  • 700 грн
Опис

1.                Більше задоволення: масажер для шиї оновлений 6 масажними роликами, які можуть обертатися на 360 °, щоб пристосуватися до вашого найбільш зручного кута і масажувати глибше в м'язи з більшою площею, миттєво полегшуючи біль і дозволяючи насолоджуватися найкращим досвідом масажу.

2.                Безпечний та керований - Ручний масажер для шиї не випромінює шуму та випромінювання, ви можете контролювати швидкість, інтенсивність та кут відповідно до ваших різних потреб у масажі, щоб досягти ідеального та комфортного розслаблення, придатного для будь-якого віку та простого у використанні.

3.                ЗАДОВОЛЬНЯЄ БАГАТО ПОТРЕБ - Цей масажер для шиї та плечей допомагає розрядити напружені, жорсткі та болючі м'язи шиї, плечей або ніг за допомогою натискання, перекочування, стиснення та розтягування. Покращує кровообіг, допомагаючи зняти втому.

4.                Масаж глибоких тканин в будь-який час і в будь-якому місці - Цей портативний масажер важить всього 300 грамів, що означає, що ви можете насолоджуватися масажем тригерних точок вдома, в офісі, на місці, на відкритому повітрі або практично в будь-якому місці. Він дійсно забезпечує глибокий масаж тканин, знімає стрес і покращує кровообіг в будь-який час і в будь-якому місці. Візьміть його з собою або використовуйте як релаксаційний засіб, щоб запобігти пошкодженню м'язів.

5.                ГАРАНТІЯ ЯКОСТІ: Ми надаємо розширену 90-денну гарантію повернення грошей, ви можете повернути свій портативний масажер з будь-якої причини. І безкоштовна доставка назад. Також ми надаємо гарантію якості 1 рік. Якщо виникнуть проблеми протягом гарантійного терміну 1 рік, ми надішлемо вам новий продукт безкоштовно.

 

 

Відгуки
Написати відгук