Бездротова зарядка 3 в 1

2 відгуків
Бездротова зарядка 3 в 1
Бездротова зарядка 3 в 1
Є в наявності
Арт. 46
  • Ціна:
  • 1250 грн
Опис

Покращена зарядна станція 3 в 1Наш швидкий бездротовий зарядний пристрій спеціально розроблений для вирішення проблеми повільної зарядки для iPhone 13Pro через велику камеру. Він також може одночасно заряджати ваш iPhone, iWatch і AirPods. Більше не потрібно захаращувати недбалі зарядні кабелі, роблячи ваш стіл простішим і охайнішим.

15 Вт Qi Безкоштовна зарядна стойка Ця зарядна станція для телефону працює на високій швидкості з великою кількістю бездротових телефонів, включаючи 15 Вт для HuaWei P40/P40 ProP30/ P30 Pro/Mate 40/Mate 40 Pro/Mate 30; 10 Вт для Samsung Galaxy S22, S21, S20, S10+, S10E, S9, S9 Plus, S8, S8 Plus, Примітка 9, Примітка 8, S7, S7 Edge,  S6 Edge+; 7,5 Вт сумісність з iPhone 13/12/12 Pro/11 Pro Max/XS Max/XR/XS/X/8/8 Plus.

Вертикальний і горизонтальний виглядКонструкція зарядної  станції з 2 котушками пропонує набагато більшу площу зарядки, яку можна використовувати вертикально або горизонтально для ідеального використання з Face ID. Зарядна станція забезпечує зручний кут для перегляду фільмів, читання, здійснення відеодзвінків тощо під час зарядки. Чохол, товщиною не більше 4 мм, дозволяє заряджати телефон і iWatch, не знімаючи чохол,  що робить використання більш зручним. Нековзна силіконова накладка на цій бездротовій зарядній станції захищає ваші пристрої від подряпин і ковзання.

Вбудований захист Розроблений з енергозберігаючими компонентами, вбудований смарт-чіп запобігає потраплянню на цю зарядну станцію 3-в-1 перенапруги, стрибків напруги, коротких замикань та сторонніх предметів. Ми застосовуємо датчик температури в двох бездротових зарядних пристроях, що обмежує максимальну температуру передавачів в безпечному діапазоні. Таким чином, ваш телефон захищений від перегріву.

Складна та проста в перенесенніНаша  бездротова зарядна станція розроблена таким чином, щоб бути легкою, складною та економити місце, тому ви можете легко покласти її в кишеню або сумку. У майбутньому вам більше не доведеться турбуватися про пошкодження пристрою під час використання незнайомого зарядного кабелю в готелі, ресторані, кафе або під час подорожі.

Що ви отримаєте включає бездротову зарядну станцію 3 в 1, кабель живлення 1 * 3.3 футів типу C, посібник користувача 1 *.

 

 

Відгуки
Написати відгук