Робот-бульдог для дітей

2 відгуків
Робот-бульдог для дітей
Робот-бульдог для дітей
Є в наявності
Арт. 42
  • Ціна:
  • 800 грн
Опис

1.               Танці під музикуЦя мила собака-робот може танцювати під музику і рухатися, як справжня собака! Він стане другом-роботом вашої дитини і принесе йому більше радості.

 

2.               Міцний і гладкий Роботи-собаки виготовлені з високоякісного, міцного та перероблюваного матеріалу ABS. Кути і краю гладкі, тому вам не доведеться турбуватися про те, що деталі подряпають руки вашої дитини.

 

3.               Граємо разом Спільна гра з дитиною зміцнює батьківські стосунки, а електронна іграшка - це робот-собака, що сприяє покращенню концентрації уваги вашої дитини.

 

4.               Яскраві кольориЦя розумна іграшка-робот-собака має реалістичний дизайн та яскраві кольори. Це дозволяє вашій дитині вдосконалити свої знання про кольори та форми, розвинути фантазію та багато іншого.

 

5.               Чудовий подарунок Роботи для дітей можна надсилати дітям як подарунки для вечірок, як прикраси для вечірок, як подарунки на день народження, на Різдво, як подарункові шкарпетки, як приємні дрібниці на тематичних вечірках та як інші ідеальні подарунки для дитячих свят.

 

Опис:

 

Роботи-собаки виготовлені з високоякісного, міцного та перероблюваного матеріалу ABS. Кути і краю гладкі, тому вам не доведеться турбуватися про те, що деталі подряпають руки вашої дитини. Ця мила собака-робот може танцювати під музику і рухатися, як справжня собака! Він стане другом-роботом вашої дитини і принесе йому більше радості.

 

Технічні характеристики: Назва: Робот-собака Матеріал: ABS Упаковка: Колір Розмір коробки: близько 10,6 * 17,8 * 15,5 см / 4,17 * 7,01 * 6,10 дюйма Колір продукту: синій, червоний Застосовність: Внутрішнє / зовнішнє, Професія, Полиця тощо.

 

Функція: прикраса для розвитку творчих і розумових здібностей дітей

 

Потрібні три батарейки типу АА (не входять в комплект).

 

Список пакетів: 1 * Робот-собака

 

 

 

 

Відгуки
Написати відгук