• Головна
  • Робот-собака на пульті керування

Робот-собака на пульті керування

3 відгуків
Робот-собака на пульті керування
Робот-собака на пульті керування
Робот-собака на пульті керування
Є в наявності
Арт. 41
  • Ціна:
  • 2460 грн
Опис

Інтелектуальна програмована функція:

Ви можете запрограмувати собаку-робота на виконання дій за вашими вказівками, і тоді пес буде повторювати те, що ви запрограмували: стояти на руках, робити віджимання, співати і танцювати, сідати і багато іншого.

Функція фокусування:

Скажіть «привіт», сядьте і, будь ласка, продемонструйте трюки, включаючи стояння на руках, обертання і перевертання, віджимання, милі трюки, режим взаємодії розумного сенсорного датчика, інтелектуальне стеження, імітацію плавного і мінливого поєднання трюків з музикою і танцями.

Функція взаємодії:

Торкніться голови собаки, і вона буде робити милі рухи, видавати звуки та взаємодіяти з вами. Він може стати відмінним компаньйоном для дітей.

Преміум матеріали:

Ця розумна дитяча RC-собака виготовлена з високоякісного безпечного ABS-пластику без вмісту BPA та має гладку поверхню, яка не пошкодить дитячі руки під час гри.

Ідеальний подарунок для дітей:

Ця розумна робот-собака настільки проста в управлінні, і це захоплюючий подарунок для малюків старше 3 років. Вона стане хорошим компаньйоном для вашої дитини і створить нескінченно багато радісних моментів

 

 

Відгуки
Написати відгук