• Головна
  • Пристрій для підтяжки шкіри обличчя

Пристрій для підтяжки шкіри обличчя

2 відгуків
Пристрій для підтяжки шкіри обличчя
Пристрій для підтяжки шкіри обличчя
Пристрій для підтяжки шкіри обличчя
Є в наявності
Арт. 40
  • Ціна:
  • 800 грн
Опис
Характеристики

Тип продукту: RF&EMS Косметичний пристрій Матеріал: ABS Вхід: DC5V 500mA Ємність акумулятора: 750mAh Максимальна потужність: 10W Час зарядки: 3.5 години для 2 годин використання Час роботи в режимі очікування: 40 днів Час використання: 10 хвилин за раз

Опис продукту

Харчування і догляд за шкірою обличчя і шиї, видалення вугрової висипки, звуження пор, омолоджуючий ефект, зміцнення, освітлення.
Безголкова мезотерапія: за допомогою спеціального імпульсу, створюваного подвійним клацанням струму, безпосередньо доставляє поживні речовини в дермальний шар шкіри.
Імпорт за допомогою електропорації: спеціальні струми активують клітини шкіри, роблячи активні інгредієнти крему по догляду за шкірою доступними для шару дерми. Збільште всмоктування шкіри в 10 разів! (На ділянках з тонкою шкірою, таких як область навколо очей, електроміостимуляція може відчуватися краще.)
ВЧ струм: високочастотний електричний нагрів, ефективний для зміцнення шкіри, усунення зморшок, стимуляції лімфатичних і кровоносних кіл та інших процедур по догляду за шкірою. (Порада: радіочастотна енергія не надто сильна, тому деякі люди можуть не відчувати тепла.)
Світлодіодна фототерапія: відновлює і загоює мікропошкодження, викликані електропорацією і безголкової мезотерапією, зміцнює шкіру, звужує пори, має заспокійливу і протизапальну дію.
Опис:

Косметологічний апарат з функцією електропорації, орієнтований на імпорт електропорації, безголкової мезотерапії, радіочастотного радіочастотного струму, мікрохвильових імпульсів та IPL фототерапії для видалення акне. Він дозволяє вирішити кілька проблем, пов'язаних зі шкірою одночасно і повернути їй природний молодий вигляд!

Функції:

1.               Зміцнення шкіри і усунення зморшок.

2.               Освітлення і видалення жовтизни.

3.               Підвищене проникнення поживних речовин.

4.               Усунення мішків під очима.

Функції:

Безголкова мезотерапія: спеціальний імпульс, створюваний подвійним клацанням струму, безпосередньо доставляє необхідні поживні речовини в шар дерми шкіри, дозволяючи живити шкіру без операції.
Імпорт шляхом електропорації: спеціальні струми відкривають пори клітин шкіри, роблячи активні інгредієнти крему по догляду за шкірою доступними для шару дерми. Збільште всмоктування шкіри в 10 разів! (На ділянках з тонкою шкірою, таких як область навколо очей, електроміостимуляція може відчуватися краще.)
ВЧ струм: високочастотний електропідігрів, ефективний в зміцненні глибоких шарів шкіри, усунення зморшок, стимуляції лімфатичного і кровоносного кіл, а також формуванні фігури. (Порада: радіочастотна енергія не надто сильна, тому деякі люди можуть не відчувати тепла.)
Мікрохвильові імпульси: Використовуючи чотири рівня провідності і спеціальну пульсуючу технологію, пристрій створює мікрохвилі, які стимулюють скорочення м'язів і зміцнюють тканини шкіри, відновлюючи її еластичність.
Світлодіодна фототерапія: ефективно відновлює і загоює мікропошкодження, викликані електропорацією і безголковою мезотерапією, звужує пори шкіри, має заспокійливу і протизапальну дію.
 
Відгуки
Написати відгук