Бездротова зарядка 3 в 1

3 відгуків
Бездротова зарядка 3 в 1
Бездротова зарядка 3 в 1
Є в наявності
Арт. 35
  • Ціна:
  • 1100 грн
Опис

Бездротова зарядна станція 3-в-1: звільніть руки за допомогою нашого СПРАВЖНЬОГО бездротового зарядного пристрою! На відміну від інших зарядних пристроїв для iPhone, бездротовий зарядний пристрій VIKEFON для iPhone може одночасно заряджати ваш iPhone, Apple Watch та AirPods. Просто переведіть телефон в альбомну або портретну орієнтацію за потреби! (Примітка: оновіть годинник до OS 8.6 або новішої версії для оптимальної зарядки.)

 

Дім для всіх ваших пристроїв: ваш ідеальний зарядний пристрій тут! Зарядна станція телефону може заряджати iPhone серії 14/13/12/11 і більше, Apple Watch 8/7/6/5/4/3/2/Ultra/SE 2/SE 1 і AirPods Pro 2/Pro/3/2 (бездротова версія). Крім того, зарядна станція також може заряджати телефони Samsung і навушники Galaxy. (Примітка: Він НЕ підходить для iPhone 13 mini/12 mini/AirPods 1 або Samsung Watch).

 

U-пластини, нековзні силіконові накладки: Зарядна станція U-plate для пристроїв Apple забезпечує кращий комфорт перегляду як підставка для телефону, займаючи площу розміром лише з кулак на робочому столі. Більше того, кожна зона зарядки та дно нашої зарядної станції для пристроїв Multi-Apple покриті протиковзкими та антиелектростатичними накладками, що забезпечує нульове ковзання та всебічний захист ваших пристроїв!

 

Просто помістіть свої пристрої на зарядні пристрої телефону Apple, і зелене світлодіодне світло блиматиме протягом 3 секунд, а потім автоматично вимкнеться через 20 секунд, щоб не порушувати ваш сон. Більше того, цей зарядний пристрій для iPhone та Apple Watch підтримує зарядку більшості чохлів для телефонів товщиною до 0.2 дюйма / 5 мм. (Примітка: магнітні, металеві наконечники та інші сторонні предмети будуть заважати зарядці).

 

Повна безпека, надійний сервіс: завжди бережіть свою безпеку! Наш зарядний пристрій для телефонних годинників може похвалитися покращеним контролем температури, захистом від перевантаження по струму, захистом від перенапруги, виявленням сторонніх предметів тощо.

 

Вертикальний і горизонтальний вигляд: Конструкція 2-котушкової бездротової зарядної док-станції пропонує набагато ширший діапазон зарядки, може бути вертикально або горизонтально для ідеального використання з Face ID. Зарядна станція забезпечує зручний кут для перегляду фільмів, читання, особистого часу тощо під час зарядки. Чохол розміром не більше 4 мм дозволяє заряджати телефон і iwatch, не знімаючи чохол,  Більше зручності у використанні. Нековзна силіконова накладка цієї док-станції для бездротового зарядного пристрою може захистити ваші пристрої від подряпин і ковзання.

Технічні характеристики:*
Матеріал: ABS
* Для виходу мобільного телефону: 5W/7.5W/10W/15W/20W (20 Вт буде швидше, ніж інші) * Для виходу iWatch: 5 Вт (макс.) *
Вихід для Airpods: 5 Вт (макс.) * Відстань передачі: ≤6 мм * Ефективність зарядки: ≥73% * Колір: чорно-білийПакет включає:
1 *


 3 в 1 Бездротовий зарядний пристрій 1 * Зарядний кабель
  Type-C

 

 

Відгуки
Написати відгук