• Головна
  • Проектор звездного неба Галактика

Проектор звездного неба Галактика

3 відгуків
Проектор звездного неба Галактика
Проектор звездного неба Галактика
Проектор звездного неба Галактика
Проектор звездного неба Галактика
Проектор звездного неба Галактика
Є в наявності
Арт. 30
  • Ціна:
  • 2100 грн
Опис

Функції:

Проектор зоряної туманності астронавтів: Барвиста та непередбачувана туманність має різноманітні колірні комбінації та прикрашена миготливими зоряними вогнями, які можна перемикати за допомогою пульта дистанційного керування або кнопок. Галактика зоряного світла високої чіткості проектується на стіну і стелю, змушуючи вас відчувати себе у величезній галактиці, створюючи романтичну атмосферу і насолоджуючись дозвіллям.

Два методи керування: Світло зоряного неба має два методи керування:  кнопка назад і пульт дистанційного керування. Кнопка на задній панелі може тільки включати світло, перемикати режими туманності і зоряного неба і довго натискати, щоб вимкнути його; Пульт дистанційного керування може регулювати колір, яскравість і частоту миготіння туманності і зоряного неба, перемикати параметри машини і часу. Надайте вам найзручніший пульт дистанційного керування Управління.

Інноваційний дизайн та унікальний зовнішній вигляд: Дизайн зовнішнього вигляду космонавта новий і унікальний, повторює тему зоряного неба та галактики, і переносить вас досліджувати величезне зоряне небо. Голова космонавта, яка може обертатися на 360° при магнітному тяжінні, дозволяє проектувати туманність куди завгодно без обмежень. Крім того, місячна база космонавта знімна, руками можна рухати, а також приймати різні пози, що також є хорошим декоративним прикрасою.

Багатофункціональний дизайн: подаруйте романтичну зоряну ніч. Зоряне світло можна використовувати як яскраво регульоване нічне освітлення, освітлення атмосфери спальні, освітлення дивана вітальні, освітлення атмосфери автомобіля, освітлення прикраси ігрової кімнати, невеликі стробоскопічні світильники домашнього кінотеатру, робочі столи та прикраси комп'ютерного столу. Ви можете використовувати зоряний проектор у дитячій кімнаті/спальні/машині/наметі/вітальні/маленькому домашньому кінотеатрі/даті Різдва/Дня святого Валентина/ігровій кімнаті/кабінеті/комп'ютерному залі тощо.

Чудова ідея подарунка для дітей та дорослих: Як батьки, ви хочете створити чудову ніч для свого милого хлопчика / дівчинки? Як син / дочка, ви хочете, щоб ваші батьки провели спокійну, комфортну ніч, щоб зменшити стрес і втому? Хочете зробити сюрприз своїй дівчині / хлопцю? Це ідеальний подарунок на свято для ваших коханих, дітей, сімей та друзів.

 

Пакет включено:

- 1 * товар

- 1 * Керівництво

- 1 * USB-кабель

- 1 * Пульт дистанційного керування (через причину доставки батарея пульта дистанційного керування не входить у комплект)

 

 

 

Відгуки
Написати відгук