Зоряний проектор Aurora

3 відгуків
Зоряний проектор Aurora
Зоряний проектор Aurora
Є в наявності
Арт. 25
  • Ціна:
  • 2500 грн
Опис


1.        Режим оновлення 2-в-1 для керування освітленням: (1) Управління Bluetooth: працює зі смартфонами через Bluetooth, перед підключенням переконайтеся, що світло зірок і Bluetooth смартфона ввімкнено, а потім використовуйте телефон для пошуку «AC6923» для підключення. (2) ІЧ-пульт дистанційного керування: 29-клавішний режим для керування проекційним світлом зоряного неба.

2.        Вбудований музичний динамік: працює зі смартфонами через Bluetooth, відтворює локальну музику через мобільний телефон, після чого ви побачите, як світло змінює колір відповідно до музичних ритмів, в результаті чого відбувається проекція зоряного неба. Голосове управління (управляти тільки швидкістю світла).

3.        29-клавішний пульт дистанційного керування та вимкнення синхронізації: (1) Ви можете налаштувати свої потреби за допомогою пульта дистанційного керування, вибрати полярне сяйво або зоряне небо, режим проекції місяця або вибрати три режими одночасно, змінити швидкість кольору та яскравість світла, налаштувати гучність та звуковий режим музичного режиму. (2) Вимкніть таймер на 1 годину / 2 години / 4 години для сну.

4.        Широке використання та проста установка: Максимальне проекційне покриття: 861 фут ⊃2/80, підключай і грай, барвисте світло падає на стелі або стіни і створює необхідну романтичну, розслаблюючу або затишну атмосферу. Підходить для спальні, будинку, автомобіля, вітальні, вечірки, Різдва або весілля, кімнат гуртожитку, барів і магазинів.

5.        100% гарантія задоволення: Якщо у вас все ще є проблеми, будь ласка, зв'яжіться з нами, ми їх вирішимо протягом 24 годин. Список пакунків: 1 x-проектор, 1 x USB кабель, 1 x-пульт дистанційного керування, 1 x-посібник користувача. Зверніть увагу: батарейки (2 ААА) для пульта дистанційного керування в комплект не входять. Примітки: ступінь водонепроникності IP20, який підходить для сухих приміщень. Будь ласка, уникайте використання у вологому середовищі та уникайте потрапляння води.

 

 

 

Відгуки
Написати відгук