• Головна
  • Магічна лампа "Плазмовий шар"

Магічна лампа "Плазмовий шар"

3 відгуків
Магічна лампа "Плазмовий шар"
Магічна лампа "Плазмовий шар"
Магічна лампа "Плазмовий шар"
Є в наявності
Арт. 19
  • Ціна:
  • 800 грн
Опис

Нова чарівна кристалічна плазмова кулька сенсорна лампа 220V LED нічник Дитячий нічник День народження Різдвяний декор Подарункове освітлення

? 【Велика плазмова куля】 - справжня 8-дюймова плазмова куля! Великий розмір для більшого задоволення та взаємодії. Цей 8-дюймовий плазмова куля стане відмінним предметом декору для вашої спальні, вітальні, офісу або будь-якого іншого місця! Це створить супер круту атмосферу, схожу на наукову. 
? 【Сенсорний плазмовий глобус】 - Це
частково  наука, частково магія, і все весело! Просто посуньте перемикач в положення «ON», ця плазмова сфера реагує на ваш дотик, посилаючи промені світла, куди б не пішли кінчики пальців, дуже красива в темряві, що прекрасно демонструє красиве наукове явище.

? 【 Реагує на музику та звук】 - Статична електрична куля стежить не тільки за кожним вашим дотиком електричних променів, але і за звуком (наприклад, плескання в долоні, голосне прослуховування музики тощо). Він активується звуком! Посуньте перемикач в положення «АУДІО», плазмова лампа буде схожа на справжній музичний візуалізатор, кружляючи і пульсуючи в такт унікальним візерункам.

? 【Чарівна плазмова куля】 - Плазмова куля живиться  від 6-футового адаптера постійного струму. Вам не потрібні батарейки для нескінченного хвилювання! Якщо ваша дитина допитлива людина, якого завжди дивує все, що пов'язано з наукою, він буде абсолютно  зачарований електричним кулею. Допоможіть їм розкрити секрети плазми таким чином, щоб він був більшим, ніж життя, і абсолютно безпечним.
? 【Відмінний вибір подарунків】
-  Чарівне плазмове світло пробудить цікавість дитини, зробить дитячі наукові фантазії реальним життям. Плазмова куля - прекрасний подарунок для ваших малюків, хлопця і дівчини на день народження, Різдво і всі свята. Плазмову кулю можна легко переміщати, щоб створити приголомшливу атмосферу

 

 

 

Відгуки
Написати відгук